Spørgsmål om bonus og NemKonto

• Hvorfor skal jeg have en NemKonto?

Du skal have en NemKonto, fordi det et krav for at have ret til bonus.

Kravet skyldes, at det ellers kan blive meget dyrt for foreningen (og medlemmerne) at udbetale din bonus på andre måder.

• Hvornår er sidste frist for at oprette en NemKonto?

Du kan oprette en NemKonto helt frem til den 30. november 2018.

Hvis du gør det efter den 30. november 2018, er du ikke berettiget til bonus i 2018, men først i 2019 (hvis du opfylder de øvrige krav).

Du kan finde ud af, om du har en NemKonto ved at besøge nemkonto.dk eller ved at spørge din bankrådgiver. På nemkonto.dk kan du også oprette en NemKonto, uden at det koster noget.

• Hvornår er sidste frist for at oplyse mit CPR- eller CVR-nummer til Velliv?

Du skal kun oplyse dit CPR- eller CVR-nummer til Velliv, hvis du får et brev, hvor du bliver bedt om det.

Du kan oplyse dit CPR- eller CVR-nummer frem til den 30. november 2018. Men hvis du gør det senest den 15. juni 2018 og har en NemKonto, kan du nå at få din bonus inden sommerferien.