Lokale indsatser

Med lokale aktiviteter har foreningen Norliv fokus på aktiviteter, der gør en forskel i dagligdagen ved at modvirke mentale udfordringer som ensomhed, følelsen af angst, isolation, mobning og chikane.

Målsætning
Med lokale aktiviteter har foreningen Norliv fokus på at engagerede borgere, foreninger og virksomheder støttes i at virkeliggøre aktiviteter i dagligdagen, så flere mennesker får hjælp til at styrke deres mentale sundhed og modvirke udfordringer som ensomhed, følelsen af angst og depression, isolation, mobning og chikane.

Temaer
Eksempler på temaer med afsæt i lokale behov kan være:

• lokale aktiviteter
  • frivilligindsatser
  • arrangementer
  • møder og kurser
  • formidlingsaktiviteter
  • Vi støtter gerne afprøvning af initiativer, nye ideer og tiltag med lokal forankring.

Støttens størrelse
En bevilling til en lokal indsats kan max. udgøre 50.000,- kr.

Ansøgning
Ansøgninger modtages løbende op til 3 årlige frister og besluttes ved 3 årlige uddelingsrunder.