Det støtter vi ikke

Velliv Foreningen støtter først og fremmest forebyggende indsatser i Danmark målrettet erhvervsaktive og seniorer i overgangen til pensionisttilværelse. Er der tale om målrettede arbejdspladsprojekter, støtter vi primært aktiviteter i forhold til privat ansatte.

Følgende støtter vi ikke:

• Aktiviteter, hvor målgruppen er børn og unge, som ikke er primært erhvervsaktive
  • Den ældste gruppe i samfundet (75+)
  • Privatpersoner, herunder rejser, studielegater og PHD-stipendiater
  • Aktiviteter, der tager sigte på behandling i det psykiatriske behandlingssystem eller retter sig mod demente personer
  • Projekter, der alene tager sigte på anskaffelser, f.eks. private anskaffelser, træningsværktøjer, redskaber, transportmidler, IT-udstyr osv.
  • Projekter, hvor byggeri eller anlæg er hovedformålet
  • Forskning, der ikke er praksisorienteret eller ikke tager sigte på innovation
  • Politiske organisationer, politiske formål og religiøst funderede aktiviteter
  • Opgaver vi vurderer allerede løses godt i det offentlige system eller i privat virksomhed
  • Almindelig drift
  • Ansatte i Velliv Foreningen, medlemmer af Velliv Foreningens repræsentantskab, bestyrelsesmedlemmer, deres ægtefæller og børn samt personer og enheder, hvor bestyrelsesmedlemmet kan drage fordel af en bevilling, kan ikke modtage donationer.