Gå til sidens indhold

Anmod om prækvalifikation

Du skal anmode om prækvalifikation af din ansøgning. Godkendes anmodningen skal du efterfølgende udarbejde selve ansøgningen.

Ansøg om prækvalificering ved at udfylde en formular med få felter, som har til formål, at Velliv Foreningens sekretariatet kan foretage en prioritering af relevante ansøgninger og en frasortering af ansøgninger, som åbenlyst ligger udenfor Velliv Foreningens fokus og indsatsområder.

Du kan altså dermed få afprøvet et projektforslag hos os, inden du bruger tid på en større ansøgning. Frasorteringen gennem prækvalificeringen sparer både din tid som ansøger og vores tid.

Du modtager et svar på prækvalifikationen straks og senest efter 14 dage. Op til vores ansøgningsfrister tjekker vi dagligt prækvalifikationerne, og du kan derfor modtage svar helt op til ansøgningsfristen.

Hvis din prækvalifikation bliver godkendt, vil du umiddelbart få et link til en lukket "min side" hvorfra du kan tilgå og udfylde den ansøgningsformular, der svarer til det indsatsområde, du vil søge. Derefter kan ansøgningen udfyldes, evt. bilag oploades og sendes.

Som ansøger accepterer du i den forbindelse en række betingelser f.eks. om Velliv Foreningens anvendelse af personhenførbare oplysninger i sagsbehandlings- og uddelingsprocesser.

Udfyld din prækvalifikation fra en PC og brug Google Chrome browser. Ansøgningssystemet er optimeret til denne browser, så du undgår tekniske udfordringer med de øvrige browsere som for eksempel Edge, Explorer og Safari.