Almennyttig strategi

Velliv Foreningen arbejder overordnet for at skabe størst mulig værdi ved at fremme den mentale sundhed for borgere i Danmark herunder medlemmerne.

Velliv Foreningens repræsentantskab har d. 16. november 2016 - under det forrige navn "Foreningen Norliv" - besluttet en delstrategi for fremme af mental sundhed. Målet med Velliv Foreningens almennyttige virke er:

- at fremme den mentale sundhed via forebyggende indsatser og
- at skabe mentalt overskud og handlekraft hos den enkelte og i fællesskaber
og dermed hjælpe borgere og medlemmer til at forblive mentalt sunde og friske gennem hele livet.

Målet skal nås ved på én gang at styrke samfundets og arbejdspladsernes svar på de fælles udfordringer, og samtidig ved at hjælpe den enkelte til at stå imod følger af ulykker, sygdom og livskriser samt modvirke stress, depression, angst og ensomhed.

Velliv Foreningen arbejder inden for området fremme af mental sundhed for erhvervsaktive og ældre.