15.30 Sådan stopper vi udbrændthed hos de NGO-ansatte ildsjæle

Oplev centrale aktører med indsigt i NGO-verdenen sætte fokus på de mentale sundhedsudfordringer.

Tid og sted

Torsdag 13. juni kl. 15.30 - 16.25. F19 - Sverigesvejs Debattelt. F - Ved Folkemødehuset

Beskrivelse

Det seneste års tid har vi oplevet at arbejdsmiljø og arbejdsforhold i NGO-verdenen er kommet til debat. Flere ansatte har fortalt om negative oplevelser, og ledelsesudskiftninger i flere NGO’er tyder på, at der er behov for at NGO’erne passer bedre på deres dedikerede ildsjæle og organisation. Debatten vil sætte fokus på udfordringerne, og på hvad vi kan gøre.

• Hvem er ildsjælen og hvad er bagsiden af energien og dedikationen?
  • Hvad er det for særlige betingelser ildsjælen og hendes organisation arbejder under?
  • Hvad er god og dårlig ledelse i NGO-verdenen?
  • Hvad kan NGO’er og frivilligorganisationer gøre for selv at styrke den mentale sundhed omkring arbejdet?
  • Hvordan lægger vi sporene til en systematisk forebyggelse, som både små og store organisationer kan bruge?

Camilla Gregersen, Formand, Dansk Magisterforening
Maria Baad Holt, Chefkonsulent, Ingerfair
Henriette von Essen-Leise, Management konsulent, Mercuri Urval
Mads Roke Clausen, Formand, Frivilligrådet