Mindre stress, mere performance!

Fører mere performance automatisk til mere stress? Det får I svaret på i dette foredrag, hvor vi dykker ned i hvilke faktorer, der BÅDE nedbringer stress på arbejdspladsen OG samtidigt øger performance.

Tema
Stress Arbejdsglæde Andet
Type
Foredrag

Her handler det ikke om at placere skyld og skam for stressen - men om at finde konstruktive løsninger sammen på, hvordan I skaber en arbejdsplads, der understøtter mental sundhed.

Når arbejdsmæssige stressorer nedbringes, øges arbejdspladsens innovationsevne, kommunikationen bliver smidigere og problemløsningen bliver mere effektiv. Alle er faktorer, der er afgørende for organisationens performance i en foranderlig verden.

Foredraget holdes af erhvervspsykolog Camilla Berg Kristensen, der har 20års+ erfaring som bl.a. personalechef, HR Business Partner og stressbehandler. Hun kommer med helt konkrete løsninger, der er baseret på forskning og som duer i praksis!

Jeres udbytte af foredraget:
- Viden om hvordan stress og performance hænger sammen
- Helt konkrete konkrete input til hvad medarbejdere, ledere og topledere hver især og sammen kan gøre for at mindske trivsel OG samtidigt øge performance
- Ideer til "lavthængende frugter" - sådan kommer I nemt i gang!

For medarbejderne giver disse tiltag større arbejdsglæde og trivsel, og en oplevelse af at være både engagerede og kompetente.

Og for ledelsen og organisationen får man (udover gladere medarbejdere) ofte lavere sygefravær, lettere ved at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere, færre fejl og kuldsejlede projekter - kort sagt mindre bøvl!