Krudt, kugler og konflikter – hvad gør vi, når vi oplever konflikter i vores virksomhed?

Jeres vært, Solveig Dohrmann, tager jer med gennem ét to timers foredrag. Foredraget handler om konflikter, og hvad I sammen kan gøre for at håndtere og forebygge dem - og på den måde skabe meget mere ro og arbejdsglæde i jeres virksomhed.

Tema
Kommunikation
Type
Foredrag

De fleste konflikter bunder i de systemer der danner rammerne på vores arbejdsplads, fordelingen af ressourcer, valg af metoder, vores værdier og/eller følelser. Uanset hvad de bunder i, er konflikter forbundet med stærke følelser som for eksempel vrede og magtesløshed. Det dræner os for energi og arbejdsglæde, ødelægger vores forhold til kolleger og koster i form af sygefravær og opsigelser. Gennem sit arbejdsliv har Solveig arbejdet med skabe mental sundhed og trivsel på arbejdspladser, og hun er ikke i tvivl – konflikter er potente. For i virksomheder, hvor de er arbejder aktiv med at håndtere og forebygge konflikter, oplever de langt højere arbejdsglæde og bedre trivsel, og de yder tilligemed godt. Under foredraget vil I lære om

- Hvad er konflikter?
- Hvad kan føre til konflikter i en virksomhed?
- Hvordan kan I håndtere konflikter i jeres virksomhed?

Solveig er tidligere forsker ved Syddansk Universitet, og hun er nu projektkoordinator hos ARBEJDSMILJØEksperten i Esbjerg. Solveig har altid arbejdet med det psykosociale arbejdsmiljø og har gennem sin karriere undersøgt, hvad der har betydning for, at vi kan trives og bidrage personligt, fagligt og socialt på vores arbejdsplads.

Prisen er kr. 10.000 ekskl. moms og transport, og Solveig kommer rundt i Sydvest Jylland.

Deltagerne bliver motiverede til at lære endnu mere om konflikter, og hvordan I sammen håndtere og forebygge dem.

Deltagerne vil få to spændende, lærerige og motiverende timer. Ved at deltage i foredraget, vil deltagerne f.eks. få vigtige inputs til, hvordan de kan genkende, håndtere og forebygge konflikter, sådan at de kan håndtere arbejdsdagens udfordringer på en følelsesmæssig intelligent måde. Alt dette vil komme til udtryk i virksomheden i form af glade ansatte, der yder til det fælles mål og sociale fællesskab. Og alle vil garanteret være motiverede til at lære endnu mere om og træne endnu mere i at håndtere og forebygge konflikter.