Humor, Trivsel og Mental Sundhed

Det sjoveste og mest tankevækkende foredrag om, hvordan vi hjælper os selv og vores kollegaer med at få et arbejdsmiljø med høj trivsel, humor og stærke relationer.

Tema
Sygefravær
Type
Foredrag

· Hvordan påvirker humor vores mentale sundhed?

· Hvordan styrker vi vores relationer – og sammenhold?

· Hvad betyder vores humoristiske sans og humør for stemningen i teamet?


Et højt sygefravær kan meget nemt hænge sammen med, at vi ikke trives på vores arbejdsplads. Vi føler os måske pressede og ”langt væk” fra vores kollegaer. Men hvad kan vi gøre ved det?
Forestil dig at få konkret inspiration og værktøjer til mere trivsel og stærkere relationer på din arbejdsplads - med humor som omdrejningspunkt.
Sammen får I et energiboost, griner og bliver klogere.
Det kommer I til i selskab med vores kloge og sjove humorspecialist Rune Green.

Foredraget varer ca. 50 minutter og passer ind i alle brancher og til alle medarbejdergrupper.


Rune Green er uddannet fra Aarhus Universitet, hvor han har forsket i humor og komik. Han har arbejdet i over 30 år med humor på alle tænkelige måder. Samtidig er han en af Danmarks bedste og morsomste formidlere, når han deler ud af sin store viden om alle de ting, du ikke vidste om humor.

Foredragene vinkles altid, så de er tilpasset målgruppen. Rune er det oplagte valg, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt.

Få konkret inspiration og værktøjer til mere trivsel og stærkere relationer på din arbejdsplads - med humor som omdrejningspunkt. Foredraget med Rune Green giver et kæmpe energiboost, hvor I sammen griner og bliver klogere. Rune er det oplagte valg, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt, og det er altid tilpasset målgruppen.